Oldal kiválasztása

Tonica Fashion

Póló, nadrág, sportruházat, vagy egyéb textil? Bízd ránk a mintázást, vagy akár a szabást és a varrást is!

Jelenleg az oldalunk technikai átalakítás miatt

csökkenetett tartalommal üzemel.

Ajánlatadással kapcsolatban az elérhetőségeinken érdeklődhet.

Happy skull

A „Happy skull” egy számunkra nagyon kedves projekt, ami egy személyes elképzelésből egy teljes kollekcióvá nőtte ki magát. A minták fő üzenete az öröm, a boldogság, valamint az, hogy képesek legyünk a szürke hétköznapok közepette megtalálni önmagunkban egy kis jókedvet, illetve bolondságot. Mi, felnőttek még a boldogságot is legalább annyira komolyan vesszük, mint a problémákat, ezért is kísérleteztünk olyan mintákkal, amelyek egy kissé emlékeztetnek a gyermeki, önfeledt pillanatokra. 

A Happy skull immár kifejezetten sok mintával rendelkezik, amelyek visszaköszönnek többek között sapkán, pólón, pulóveren, nadrágon. A termékek megrendelhetőek webshopunkban, illetve az info@tonicafashion.hu e-mail címen. Szerezz be egy vidám egyedi terméket Te is! 

A „Happy skull” lehet bármi, amit szeretsz, vagy örömet okoz neked, legyen szó egy szép emlékről, vagy egy hobbiról, vagy akár csak színek és szimbólumok sokaságáról, ami emlékeztet valamire.

További, már grafikailag elkészített mintáink is kérhetőek bármilyen textilre. Kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot!