fbpx

Tonica Fashion

Póló, nadrág, sportruházat, vagy egyéb textil? Bízd ránk a mintázást, vagy akár a szabást és a varrást is!

Gyakran ismételt kérdések

Anyagleadással kapcsolatos kérdések

Milyen formátumban adhatom le a logómat/grafikámat?

Az egyik leggyakoribb probléma az anyagleadásnál a helytelen fájlformátum. Ha logóról, vagy egyéb számítógépes grafikáról van szó, vektoros formátumot szoktunk kérni, amire a legjobb megoldás a PDF fájl. Gyakran kapunk programfájlt is (pl. Ai, Cdr, Ps) , de ezek azért nem a legmegfelelőbbek, mert van arra példa, hogy a nyomda, vagy stúdió más programmal dolgozik, így nem tudja megnyitni a fájlt ( a mi esetünkben pl. a Corel Draw program ilyen). Felirat küldése esetén érdemes a szöveget görbézve küldeni, illetve csatolni a betűtípust tartalmazó fájlt. A másik probléma az alacsony felbontás szokott lenni, abban az esetben ha nem vektoros, hanem pixeles fájlt kapunk (pl. png, jpeg).  Pixeles grafika esetén érdemes TIFF fájlt küldeni. Png fájlt egyáltalán nem szoktunk kérni, mivel ez egy online használandó formátum, nyomtatásra nem alkalmas.

Megrendeléssel kapcsolatos kérdések

Mennyi idő, amíg elkészül a rendelésem?

Az elkészülési idő után mindig érdeklődj nálunk, mivel némely esetben, főleg az általunk varrott termékeknél hosszabb a gyártási idő, de minden esetben törekszünk a lehető leghamarabb előállítani a megrendelt terméket. Általában a rendelés leadásakor jelezheted, mikorra szeretnéd, hogy a termék elkészüljön, mi pedig igyekszünk ezt a dátumot figyelembe venni.

Hogyan adhatom le a rendelésemet?

Rendelésed webshopunkon keresztül, vagy az info@tonicafashion.hu e-mail címen is leadhatod.

Milyen jellegű ruhaneműt rendelhetek?

Fő jelszavunk a textil, így legyen szó pólóról, nadrágról, sportruházatról, vászontáskáról, hátizsákról, törölközőről, bármilyen egyedi kéréssel fordulhatsz hozzánk.

Nem értek a grafikához, de szeretném megvalósítani az elképzelésem, mit kell tennem?

Egyedi elképzelés esetén szívesen megtervezzük a grafikát, ha szükség van rá. Ez esetben írd le nekünk, mit szeretnél, és tervezés előtt javasoljuk az árajánlatkérést.

Mennyibe fog kerülni a rendelésem?

Webshopunkból rendelhető termékeink eleve be vannak árazva, azonban egyedi megrendelés esetén személyre szabottan adunk árajánlatot. Ez az ár függ az alapanyagtól, a minta tervezésétől, és a technológiától, amivel majd előállítjuk a terméket. Egyedi ajánlatért vedd fel velünk a kapcsolatot a következő e-mail címen: info@tonicafashion.hu